Категорија: Uncategorized

Отворен повик за нови членови во фондацијата „Мајка Шумљанска“

Сите заинтересирани кои сакаат да бидат дел од нашата фондација и да учествуваат во проектите и активностите можат да не контактираат на следниот линк. Ве охрабруваме да го споделите овој повик до вашите пријатели.

Форма за аплицирање

Формата за аплицирање за хуманитарна помош можете да ја пристапите на https://fmsb.mk/forma. Доколку имате некакви прашања во врска со аплицирањето контактирајте не на следнава страна.

Ставен во употреба новиот вебсајт на фондацијата

Порталот fbsm.mk ќе служи за информирање на јавноста со активностите и проектите на фондацијата „Мајка Шумљанска“. Посетителите преку нашата форма ќе може да аплицираат за хуманитарна помош доколку ги исполнуваат условите.