август 24 2017 0Comment

Отворен повик за нови членови во фондацијата „Мајка Шумљанска“

Сите заинтересирани кои сакаат да бидат дел од нашата фондација и да учествуваат во проектите и активностите можат да не контактираат на следниот линк. Ве охрабруваме да го споделите овој повик до вашите пријатели.

Write a Reply or Comment