август 21 2017 0Comment

Ставен во употреба новиот вебсајт на фондацијата

Порталот fbsm.mk ќе служи за информирање на јавноста со активностите и проектите на фондацијата „Мајка Шумљанска“. Посетителите преку нашата форма ќе може да аплицираат за хуманитарна помош доколку ги исполнуваат условите.

Write a Reply or Comment